It is currently Sunday 18 November 2018 - 14:07

 • Innmelding
  Forumet Bichon Havanais er ment som en hyggelig og uformell møteplass for alle som er interessert i og vil lære mer om denne fantastiske rasen. Ufin ordbruk og støtende innlegg samt medlemmer som misbruker medlemskapet vil bli fjernet.
  VIKTIG MELDING: DERSOM DU HAR REGISTRERT DEG SOM MEDLEM, MEN IKKE FÅTT TILGANG TIL FORUMET, KAN DU TA KONTAKT PÅ ADMINISTRATOR@BICHONHAVANAIS.NO. SEND GJERNE EN E-POST STRAKS DU HAR MELDT DEG INN, MED BRUKERNAVNET DITT, SÅ AKTIVERES MEDLEMSKAPET RASKERE. DET ER CA. 50 ROBOTER HVER DAG SOM REGISTRERES SOM MEDLEM I FORUMET, OG I SLETTINGEN AV DISSE HAR DESSVERRE OGSÅ NYE REELLE MEDLEMMER OGSÅ BLITT SLETTET. Som nytt medlem vil du få tilsendt en e-post der du blir bedt om å opplyse litt om deg selv, dette er utelukkende for å eliminere robotene. Når så medlemskapet er aktivert, må du legge ut en liten presentasjon av deg selv og eventuelt hunden(e) din(e). Dersom dette ikke blir gjort innen kort tid, slettes profilen din.
  Moderator: Administrator
  0 Topics
  0 Posts
  No posts
   
 • På let etter havanais?
  Det er dessverre useriøse oppdrettere også innenfor denne rasen, så husk å gjøre dine forundersøkelser før du kjøper den første og beste hunden på finn.no. Oppdrettere som ønsker å fremstå som seriøse, har som regel en hjemmeside. Der kan du kan se valpene og ikke minst hvem foreldrene er. Får du ikke komme hjem til oppdretteren og hilse på valpene minst én gang før du henter din valp hjem, bør du ikke kjøpe valp der. Det bør telle litt for deg, hvis du er en seriøs valpekjøper, hvordan oppveksten deres har vært, om de har hatt et godt hjem og blitt stelt pent med. Ta gjerne kontakt med oss for å få en oversikt over oppdrettere, på e-post, administrator @ bichonhavanais.no (uten mellomrom) eller se en liste på den norske bichon havanais-klubbens hjemmeside, http://www.nbhk.info. NBHK har dessuten en valpeformidler som kan hjelpe deg med å finne frem til de gode oppdretterne.
  0 Topics
  0 Posts
  No posts
   
 • Valpeformidling
  Dette er en ren valpeformidlingstjeneste for forumets medlemmer. Denne posten vil være åpen for alle på Internett. De som er på utkikk etter valp, kan ta direkte kontakt med posteren av innlegget. Posteren må huske på å legge ut enten e-postadressen sin eller adressen til hjemmesiden sin i innlegget.
  21 Topics
  22 Posts
  Last post by sky View the latest post
  Monday 25 April 2011 - 22:32
 • Etterlysninger
  La oss ikke håpe at det blir alt for stor bruk for denne kategorien...
  3 Topics
  17 Posts
  Last post by marianne View the latest post
  Wednesday 17 April 2013 - 17:47

Login  •  Register

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 61 on Saturday 20 November 2010 - 4:24

Registered users: No registered users
Legend: Administrators, Global moderators

Statistics

Total posts 7973 • Total topics 1057 • Total members 290 • Our newest member Jan

cron